Reparation och beläggning i vattenreningsverk

Reparation och beläggning i vattenreningsverk

Kursinnehåll:

Genomgång av system och lösningar för reparation och beläggning i vattenreningsverk. Kursen innehåller både teori och praktik med fokus på skador som kan uppstå och hur dessa kan repareras, och hur denna typ av konstruktioner kan skyddas med härdplastsystem som Mapecoat EP SEW, Mapecoat EP AQUA, Polyurea-system.

Målgrupp:

Utförande entreprenörer, projektledare, rådgivande ingenjörer, byggherrar etc.

Kursholder:

Paul Stavem är chef för den Teknisk Avdelningen Byggprodukter i Mapei Norden och Baltikum och han ansvarar för cement- och härdplastbeläggningar. Har är utbildad kemist och har jobbat med härdplaster, ytbehandlingar och betongrehabilitering i mer än 20 år.

Rune Kirkestuen är ansvarig för vattentätning i Norden och Baltikum. Han är utbildad ingenjör och har jobbat med betongreparationer och vattentätning i mer än 20 år.

Kursen är gratis och det serveras lunch och förfriskningar under dagen. Kom ihåg att rapportera eventuella matallergier när du registrerar dig. Vänligen kontakta Anders Kolmodin om du har några frågor, telefon 070 692 65 61 eller email: a.kolmodin@mapei.se. Välkommen!

Du kan anmäla flera deltagare genom att ange antalet som ska anmälas i rutan ovanför ”Lediga platser…”

Datum

08 Nov 2018

Tid

Sista anmälningsdag: 01 november
10:00 - 16:00

Plats

Mapei AB
Gårdsfogdevägen 16, Bromma, Sverige
Kategori

Arrangör

Mapeiskolan
Telefon
08 – 525 090 80
E-post
mapeiskolen@mapei.no
Webbplats
http://www.mapei.se
X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *