Designgolv / Härdplastgolv – Ultratop & Ultratop Loft

Designgolv / Härdplastgolv – Ultratop & Ultratop Loft

Kursinnehåll:

Genomgång av Mapetherm Nordic Flex, ventilerat snabbhärdande fasadsystem. Interiört med Ultratop Loft och cementbaserad designprodukt för alla inomhusytor.

Det kommer att bli både teoretisk och praktisk granskning.

Målgrupp:

Specialister inom plast, målare, murare, snickare, arkitekter, rådgivare och byggare.

Kursansvarig:

Paul Stavem är specialist på härdplaster och har närmare 20 års erfarenhet inom området. Han är utbildad kemist på universitetet i Oslo och har arbetat som både rådgivare och leverantör. Paul är kursledare och läroboksförfattare för kompetenskurser inom betongrenovering och är mycket eftertraktad som föreläsare på olika möten, kurser och konferenser. Han arbetar aktivt med standardiseringsarbete i både Norge och internationellt inom CEN som representant för EN 1504-2 och EN 1504-4. Paul är chef för Mapeis avdelning för tekniska byggprodukter i Norden och Baltikum och ansvarar för cement- och härdplastbaserade beläggningar.

Erik Gabrielsen är produktspecialist hos Mapei inom härdplaster. Med 25 års erfarenhet från olika golvprojekt har han utvecklat en bred expertis inom Mapeis golvlösningar och system – både resistenta industrigolv för livsmedelsindustrin och verkstad, funktionella lösningar till parkeringsgarage eller komfort och designgolv för olika projekt. Erik har lång erfarenhet av teknisk och praktisk uppföljning av större projekt mot byggare, byggkonsulter, större entreprenörer och specialistentreprenörer.

Kursen är gratis och det serveras lunch och förfriskningar under dagen. Kom ihåg att rapportera eventuella matallergier när du registrerar dig. Vänligen kontakta Anders Kolmodin om du har några frågor, telefon 0046706926561, eller email: a.kolmodin@mapei.se. Välkommen!

Du kan anmäla flera deltagare genom att ange antalet som ska anmälas i rutan ovanför ”Lediga platser…”

 

Boka evenemang

Tillgängliga platser: 14
The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

14 feb 2019

Tid

10:00 - 15:00

Plats

Mapei AB
Gårdsfogdevägen 16, Bromma, Sverige
Kategori

Arrangör

Mapeiskolan
Telefon
08 – 525 090 80
E-post
mapeiskolen@mapei.no
Webbplats
http://www.mapei.se
Information/anmälan
X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *