Kurs i FRP-system 1 eller 2 dagar

Kurs i FRP-system 1 eller 2 dagar

Kursinnehåll:

Förstärkning av betongkonstruktioner med kolfiberdimensionering. Kursen ger en översikt över olika typer av metoder för att förstärka betongkonstruktioner, med fokus på olika typer av kolfiber.

Kursen har fokus på följande teman: Design och dimensionering av FRP-system, och Materialtyper och egenskaper.

Dag 1, syftar till att övergripande gå igenom och skapa förståelse för systemet i allmänhet samt en kortare praktisk demonstration.

Dag två, är en förlängning av dag ett och ger fördjupad inblick och kunskap. Dag två vänder sig främst till konstruktören och den tekniska konsulten.

Deltagaravgift: Dag ett: 995 kronor, Dag ett & dag 2: 1995 kronor.

Det serveras kaffe och smörgås, lunch och förfriskningar under de två dagarna. Kom ihåg att rapportera eventuella matallergier när du registrerar dig. 

Målgrupp:

Konsulterande ingenjörer, konsulter och entreprenörer.

Kurshållare: Björn Täljsten

Björn Täljsten är teknologie doktor och arbetar som professor vid Luleå tekniska universitet. Han driver också sitt eget konsultföretag. Han har 25 års erfarenhet av arbete med kompositer för förstärkning av betongkonstruktioner. Björn är också specialist på statisk bedömning, förstärkning och mätning av konstruktioner, och har också erfarenhet av både produktion och konstruktion.

Trond Helgedagsrud är produktchef för  ”Construction Products” på Mapei, och har länge arbetat både som entreprenör och rådgivande konsult. Trond har tidigare varit styrelseledamot och chef för NFB (Norsk förening för betongrehabilitering) och är för närvarande medlem i styrelsen för betongutbildningsrådet och medlem i ett antal branschutskott.

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Du kan nå Katarina Böhme Holm på telefon 070-342 81 11 eller e-post: kb.holm@mapei.se  

 

Du kan anmäla flera deltagare genom att ange antalet som ska anmälas i rutan ovanför ”Lediga platser…”

 

 

 

Boka evenemang

Tillgängliga platser: 15
The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

07 Nov 2019 - 08 Nov 2019

Tid

09:00 - 15:00

Plats

Mapei AB
Gårdsfogdevägen 16, Bromma, Sverige
Kategori

Arrangör

Mapeiskolan
Telefon
08 – 525 090 80
E-post
mapeiskolen@mapei.no
Webbplats
http://www.mapei.se
Information/anmälan
X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *