Förstärkning av betongkonstruktion – FRP- statisk förbättring

Förstärkning av betongkonstruktion – FRP- statisk förbättring

Kursinnehåll:

Förstärkning av betongkonstruktioner med kolfiberdimensionering. Kursen ger en översikt över olika typer av metoder för att förstärka betongkonstruktioner, med fokus på olika typer av kolfiber.

Kursen har fokus på följande teman: Design och dimensionering av FRP-system, och Materialtyper och egenskaper.

Målgrupp:

Konsulterande ingenjörer, konsulter.

Kurshållare: Björn Täljsten

Björn är teknologie doktor och arbetar som professor vid Luleå tekniska universitet. Han driver också sitt eget konsultföretag. Han har 25 års erfarenhet av arbete med kompositer för förstärkning av betongkonstruktioner. Björn är också specialist på statisk bedömning, förstärkning och mätning av konstruktioner, och har också erfarenhet av både produktion och konstruktion.

Trond Helgedagsrud är produktchef för  ”Construction Products” på Mapei, och har länge arbetat både som entreprenör och rådgivande konsult. Trond har tidigare varit styrelseledamot och chef för NFB (Norsk förening för betongrehabilitering) och är för närvarande medlem i styrelsen för betongutbildningsrådet och medlem i ett antal branschutskott.

 

Anmäl dig på www.mapeikurs.se. Kontakta oss gärna om du har några frågor. Du kan nå Anders Kolmodin på tlf. +4670-342 12 12 eller e-post: a.kolmodin@mapei.se. Kursen är avgiftsfri och det serveras lunch och förfriskningar under dagen. Kom ihåg att rapportera eventuella matallergier när du registrerar dig.

Du kan anmäla flera deltagare genom att ange antalet som ska anmälas i rutan ovanför ”Lediga platser…”

 

Datum

07 mar 2019

Tid

10:00 - 15:00

Plats

Mapei AB
Gårdsfogdevägen 16, Bromma, Sverige
Kategori

Arrangör

Mapeiskolan
Telefon
08 – 525 090 80
E-post
mapeiskolen@mapei.no
Webbplats
http://www.mapei.se
X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *